Poštovani korisnici,

Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi).

Zone 2U doo Beograd zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od Vaše poslednje posete.

Način korišćenja sajta

Sadržaji objavljeni na internet sajtu www.zone-2u.rs, vlasništvo su  Zone 2U doo Beograd i mogu se upotrebljavati samo u informativne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Zone 2U doo ima sva prava i posebne dozvole za korišćenje i objavljivanje sadržaja na web sajtu www.zone-2u.rs, koji je preuzet od strane trećih lica, samostalnih proizvođača.

Za kršenje bilo kog dela Uslova korišćenja nadležan je Sud u Beogradu.

Kada koritite naš internet sajt nije dozvoljeno da ometate ili onemogućavate bilo koje funkcije povezane sa sigurnošću na sajtu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu ili kopiranje dostupnog sadržaja, objavljujete ili prenosite na internet sajt svaki materijal koji je preteći, klevetnički, nepristojan, uvredljiv, pornografski ili zlostavljački. Takođe materijal kojim možete inicirati rasnu mržnju, uzrokujete uznemiravanje ili bilo koje neprijatnosti usled kršenja privatnosti, poverenja određenim diskriminacionim, pretećim ili izazivačkim komentarima. Korisnicima sajta nije dozvoljeno da dajete netačne informacije koje se tiču ličnih podataka u Vašem profilu, koristite tuđe lične podatke bez dozvole te osobe ili lažno predstavljate da istupate u ime trećeg lica, firme ili organizacije, bavite se bilo kojim nezakonitim ili protivpravnim ponašanjem, modifikujete, ometate, presrećete ili hakujete internet sajt u cilju njegovog onesposobljavanja, koristite specijalizovane programe radi preuzimanja sadržaja sa sajta

Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

Izjava o zaštiti podataka o ličnosti

Da bismo bili u mogućnosti da uspešno obradimo Vašu narudžbinu, potrebno je da nam pružite određene podatke kao što su vaše ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon.

U ime Zone 2U doo Beograd obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalititne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prihvatanjem ovih Uslova dajete izičit pristanak tj. saglasnost da Zone 2U doo Beograd, povezana lica i njeni poslovni partneri, prikupljaju, obrađuju, te međusobno prosleđuju i razmenjuju podatke navedene u porudžbenici, kao i podatke o porudžbinama u svrhu brige o kupcima i marketinga ili rešavanja reklamacija. Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima zloupotrebiti niti prodavati na tržištu.

Prihvatanjem ovih Uslova potvrđujete da ste upoznati sa sa pravom da u svakom trenutku možete u celini povući ovu izjavu o saglasnosti.

Pravo na informaciju

Ukoliko imate ikakvih pitanja koje se tiču politike zaštite Vaše privatnosti ili toga kako se postupa sa vašim privatnim podacima, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese: office@zone-2u.rs. Po prijemu Vašeg zahteva, najbrže moguće ćemo Vas obavestiti – pismenim putem i u skladu sa važećim zakonskim regulativama – koji od Vaših ličnih podataka su prikupljeni tokom Vaših poseta web sajtu www.zone-2u.rs.

Saglasnost

Ostavljanjem mail adrese dajete saglasnost da Vam se obaveštenja i dokumentacija šalju u elektronskom obliku, na mail adresu koju ste ostavili. Zone 2U doo Beograd će komunicirati sa Vama putem elektronske pošte (email) ili obaveštenjima koja će objavljivati na ovom sajtu, a u posebnim slučajevima i telefonom. 

Opis proizvoda

Zone 2U doo Beograd nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće, ali ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda niti slike 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ukoliko proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili u zakonskom roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda, a mi ćemo Vam vratiti novac.

Cene proizvoda

Sve cene prikazane na našem sajtu su iskazane u dinarima, sa uračunatim PDV-om. Obavezujemo se da Vam proizvod isporučimo po ceni o kojoj ste informisani prilikom potvrde Vaše narudžbine, i sve eventualne izmene cena konkretnih proizvoda koje ste naručili neće uticati na vrednost Vaše kupovine.

Sva poručena roba preko ovog sajt se plaća pouzećem.

Isporuka

Za porudžbine vrednosti do 5.000 dinara kupac snosi troškove poštarine po cenovniku kurirske službe D Express, a za porudžbine čija vrednost prelazi 5.000 dinara troškove dostave snosi Zone 2U doo Beograd.

Dostava je moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije, bez teritorije Kosova i Metohije. Isporuke robe se ne vrše subotom i nedeljom.

NAPOMENA: Preporučujemo Vam da pre preuzimanja, utvrdite stanje pošiljke.

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu vidljiva na transportnom pakovanju konstatujete pre preuzimanja pošiljke. Ukoliko na transportnom pakovanju uočavate oštećenja, zamolite kurira da sačeka da pošiljku otvorite i proverite da li je oštećenje pošiljke uzrokovalo i oštećenje dostavljenih artikala.

Ukoliko propustite da utvrdite oštećenja pre preuzimanja, preporučujemo vam da u roku od 24 sata od isporuke kontaktirate kurirsku službu koja vam je isporučila paket kako biste sastavili zapisnik o oštećenjima. Poštovanjem ove procedure Vaša prava će biti zaštićena na najefikasniji način.

Porudžbine isporučujemo uslugom danas za sutra – za porudžbine primljene do 13h isporuka je narednog dana, s tim što se subotom i nedeljom ne vrši isporuka robe. Maksimalan period isporuke je 2 radna dana.

Način plaćanja

Plaćanje se vrši kurirskoj službi, pri isporuci. Pošiljku plaćate isključivo gotovinom kuriru koji Vam isporučuje pošiljku. 

Reklamacije

U slučaju da ste nezadovoljni isporučenim proizvodom, potrudićemo se da Vaš prigovor bude rešen u skladu sa važećim zakonskim normama.

Za detaljne informacije pogledajte Obaveštenje o uslovima za ulaganje reklamacije potrošača i načinu postupanja po uloženoj reklamaciji. Zahtev za reklamaciju možete preuzeti ovde. Za sva vaša pitanja i nedoumice možete nam se obratiti na kontakt tel. +381 66 8045 400.

Povrat robe i odustanak od ugovora

Ukoliko nakon preuzimanja pošiljke ustanovite da Vam je greškom Zone 2U doo Beograd dostavljen proizvod koji niste naručili, ili pored proizvoda koji ste naručili, dostavljen i fakturisan i proizvod koji niste naručili ili ukoliko ste se iz nekog razloga predomislili i odustali od kupovine imate pravo da prodavcu vratite sporne proizvode, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac ili proizvod zameniti za drugi proizvod, po Vašoj želji.

Uslovi pod kojima ćemo vam omogućiti povrat na ovaj način su sledeći:

  1. roba koju nam vraćate mora biti neotpakovana i nekorišćena
  2. od dana kada Vam je roba isporučena nije proteklo više od 14 dana (računajući i neradne dane)
  3. popunili ste i poslali nam Obrazac za jednostrani raskid na e-mail adresu office@zone-2u.rs
  4. Zone 2U doo Beograd je potvrdio prijem Obrasca za jednostrani raskid
  5. Upakovali ste proizvod pre transporta na adekvatan način koji umanjuje opasnost od njihovog oštećenja tokom transporta;
  6. Uz proizvod ste priložili sva dokumenta koja su Vam predata prilikom isporuke (gotovinski račun, otpremnica i sl)
  7. Zone 2U doo Beograd je potvrdio prijem pošiljke koja ispunjava uslov za povrat novca

U roku od 14 dana od prijema urednog artikla Zone 2U doo Beograd će Vam vratiti plaćeni iznos uplatom na račun koji ste naveli u Obrascu za jednostrani raskid.

NAPOMENA

Zone 2U doo Beograd nije odgovoran za oštećenja koja nastanu zbog toga što artikle koje želite da vratite niste na odgovarajući način upakovali pre transporta. Moguće je da će nam proizvod usled toga biti dostavljen kao oštećen i nećete moći da ostvarite svoje pravo na jednostrani raskid i povrat novca. Molimo vas da zato na adekvatan način upakujete proizvode koje želite da vratite.

Troškovi vraćanja kupljenih proizvoda prodavcu padaju na teret kupca.

Promene opštih uslova

Zone 2U doo Beograd zadržava pravo da sve gore navedene uslove promeni.

Smatra se da su korisnici upoznati sa promenama opštih uslova prilikom svake sledeće porudžbine, kada je nanovo potrebno da se sa istima upoznaju i saglase.

Izjava o jednostranom raskidu Zone 2U
(preuzmite ovde)