Poštovani korisnici,

Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi).

Zone 2U doo Beograd zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od Vaše poslednje posete.

Način korišćenja sajta

Sadržaji objavljeni na internet sajtu www.zone-2u.rs, vlasništvo su  Zone 2U doo Beograd i mogu se upotrebljavati samo u informativne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Zone 2U doo ima sva prava i posebne dozvole za korišćenje i objavljivanje sadržaja na web sajtu www.zone-2u.rs, koji je preuzet od strane trećih lica, samostalnih proizvođača.

Za kršenje bilo kog dela Uslova korišćenja nadležan je Sud u Beogradu.

Kada koristite naš internet sajt nije dozvoljeno da ometate ili onemogućavate bilo koje funkcije povezane sa sigurnošću na sajtu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu ili kopiranje dostupnog sadržaja, objavljujete ili prenosite na internet sajt svaki materijal koji je preteći, klevetnički, nepristojan, uvredljiv, pornografski ili zlostavljački. Takođe materijal kojim možete inicirati rasnu mržnju, uzrokujete uznemiravanje ili bilo koje neprijatnosti usled kršenja privatnosti, poverenja određenim diskriminacionim, pretećim ili izazivačkim komentarima. Korisnicima sajta nije dozvoljeno da dajete netačne informacije koje se tiču ličnih podataka u Vašem profilu, koristite tuđe lične podatke bez dozvole te osobe ili lažno predstavljate da istupate u ime trećeg lica, firme ili organizacije, bavite se bilo kojim nezakonitim ili protivpravnim ponašanjem, modifikujete, ometate, presrećete ili hakujete internet sajt u cilju njegovog onesposobljavanja, koristite specijalizovane programe radi preuzimanja sadržaja sa sajta

Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

Izjava o zaštiti podataka o ličnosti

U ime Zone 2U doo Beograd obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.

Pravo na informaciju

Ukoliko imate ikakvih pitanja koje se tiču politike zaštite Vaše privatnosti ili toga kako se postupa sa vašim privatnim podacima, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese: office@zone-2u.rs. Po prijemu Vašeg zahteva, najbrže moguće ćemo Vas obavestiti – pismenim putem i u skladu sa važećim zakonskim regulativama – koji od Vaših ličnih podataka su prikupljeni tokom Vaših poseta web sajtu www.zone-2u.rs.

Opis proizvoda

Zone 2U doo Beograd nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće, ali ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda niti slike 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.

Promene opštih uslova

Zone 2U doo Beograd zadržava pravo da sve gore navedene uslove promeni.

Smatra se da su korisnici upoznati sa promenama opštih uslova prilikom svake sledeće posete sajtu.